Diepgevroren paardenmelkDries Heyman

Goed verzorgde paarden

Officieel getest melk

Vol met vitamines en gezonde bacteriën

Het drinken van een glas paardenmelk (25 cl) per dag heeft ongekende voordelen voor uw gezondheid. Het verhoogt uw weerstand, versterkt uw lichaam en geeft energie. Paardenmelk is namelijk van nature rijk aan antibacteriële en immuun bevorderende stoffen. Paardenmelkerij De Beck in Mechelen, in de provincie Antwerpen, biedt verse paardenmelk ook diepgevroren aan.

Heeft u vragen of interesse?

Neem contact met ons op!

Verpakking, gebruik en bezorging

De diepgevroren paardenmelk is verpakt in plastic potjes van 25 cl. De melk is eenvoudig te bewaren in uw eigen diepvries, zonder verlies van de unieke kwaliteit van de paardenmelk. Melkkuren vanaf 28 dagen – in de vorm van diepgevroren melk of capsules met paardenmelkpoeder – worden door ons thuisbezorgd. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Voordelen voor uw gezondheid

Wat paardenmelk zo bijzonder maakt, is dat het superrijk is aan vitamines (A, B1, B2, B12, C en E), mineralen (ijzer, calcium, fosfor) en proteïnen die zorgen voor de absorptie van ijzer, het tegengaan van bacteriën en virussen en de controle van infecties. De voordelen voor uw gezondheid zijn dan ook legio. U voelt zich gezonder, krachtiger en energieker wanneer u begint met het drinken van paardenmelk. Wat levert paardenmelk voor in de diepvries u precies op?

paard gras
paard melk

Paardenmelk uit de diepvries en een gezonde spijsvertering

Paardenmelk ondersteunt een gezonde spijsvertering. Het bevat minder vet dan bijvoorbeeld koemelk, is licht verteerbaar en is een prima alternatief voor koemelk. Het zorgt tevens voor een goede maag- en darmwerking en een gezonde darmflora, waardoor u maag- en darmklachten voorkomt.

Een goede darmflora zorgt voor meer weerstand

In uw darmflora houden de goede bacteriën uw slechte bacteriën en schimmels in toom. Als u weet dat maar liefst 70 procent van uw algemene weerstand wordt bepaald door uw darmflora, dan is het zeker aangeraden om voor paardenmelk te kiezen.