Paardenmelk tegen eczeemDries Heyman

Goed verzorgde paarden

Officieel getest melk

Vol met vitamines en gezonde bacteriën

Doordat paardenmelk antibacteriële en immuun bevorderende stoffen bevat, wordt dit vaak gedronken of ingenomen in de vorm van capsules tegen huidproblemen zoals eczeem. Heeft u last van jeuk, schilfers, roodheid, zwelling? Paardenmelk herstelt de huid en verlicht de symptomen.

Heeft u vragen of interesse?

Neem contact met ons op!

Wat is eczeem?

Eczeem is een verzamelnaam voor verschillende huidaandoeningen met eenzelfde soort huiduitslag. Bij de meeste vormen van eczeem zijn er rode plekken te zien en heeft u last van (hevige) jeuk, maar er kan ook sprake zijn van schilfering, blaasjes en zwelling. Eczeem kan aangeboren zijn of veroorzaakt worden door een allergie of irriterende stoffen. Is het aangeboren? Dan heeft u vaak ook last van allergieën en luchtwegaandoeningen zoals astma.

De unieke eigenschappen van paardenmelk

Paardenmelk helpt tegen eczeem door een aantal unieke eigenschappen. Het zit vol met vitamines (A, B1, B2, C en E). Vitamine A zorgt ervoor dat uw huid in goede conditie blijft of komt, terwijl vitamine C zorgt voor het verstevigen van de huid. De vitamines B1 en B2 voeden uw huid. Uw natuurlijke huidbarrière, de opperhuid, wordt hersteld door de inname van paardenmelk. Daarnaast ondersteunt paardenmelk een gezonde darmflora, waarin de goede bacteriën de slechte bacteriën en schimmels in toom houden.

paard gras
paard melk

Paardenmelk tegen eczeem voor een rustigere, gladde huid

Uw darmen, huid en luchtwegen staan met elkaar in nauwe verbinding. Doordat paardenmelk antibacteriële en immuun bevorderende stoffen bevat, helpt het uw eczeem te verlichten en een rustigere, gladde huid te realiseren. Bij sommige mensen verdwijnt het eczeem volledig, bij anderen blijft het in elk geval onder controle.

Vers, diepgevroren, in capsules en in verzorgingsproducten

Paardenmelkerij De Beck biedt u naast verse, rauwe paardenmelk ook diepgevroren paardenmelk en capsules met paardenmelkpoeder aan. De laatste twee worden in melkkuren van een maand verkocht. Daarnaast is er een volledige lijn van verzorgingsproducten op basis van paardenmelk. Zo kunt u uw huid zowel van binnen als van buiten helpen herstellen.