Verse paardenmelk kopen in onze hoevewinkeladmin

hoevewinkel


Het drinken van een glas verse paardenmelk per dag heeft verschillende voordelen voor uw gezondheid. Paardenmelk is rijk aan antibacteriële en immuun bevorderende stoffen. U kunt verse paardenmelk kopen in de hoevewinkel bij Paardenmelkerij De Beck in Mechelen, in de provincie Antwerpen, vers en vrijwel direct nadat onze merries gemelkt zijn!
 

Voordelen voor uw gezondheid

Paardenmelk is bijzonder omdat het superrijk is aan vitamines, mineralen en proteïnen. Als u paardenmelk drinkt, voelt u zich gezonder, krachtiger en energieker. Maar wat levert het kopen van verse paardenmelk u precies op? Paardenmelk ondersteunt een gezonde spijsvertering en is licht verteerbaar. Tevens zorgt het voor een goede maag- en darmwerking, een gezonde darmflora en voorkomt het drinken van paardenmelk vervelende huidproblemen zoals acne of eczeem. Het kopen van verse paardenmelk is dus een uitstekende keuze.
 

Kom gerust langs om verse paardenmelk te kopen

Bent u overtuigd van de voordelen van het gebruik van paardenmelk? Bezoek dan onze hoevewinkel op Paardenmelkerij De Beck in Mechelen, dé leverancier voor uw verse, rauwe paardenmelk. De eerste melkbeurt vindt meestal rond 13.30 uur plaats. Vandaar dat ons winkeltje open is van 14 uur tot 19 uur, zo is er steeds heel verse melk verkrijgbaar. Verder verkopen wij onder andere ook diepvriesmelk en paardenmelkcapsules. We zijn open op maandag, woensdag en vrijdag van 14 uur tot 18 uur en zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Heeft u nog vragen? Bel dan gerust naar +32 (0)15 41 28 53 of vul het contactformulier in.